Het Bourgondisch Kruis
1420

Dit elegante restaurant, met een verzorgd interieur en een wijnkelder als aperitiefruimte, is een prima adres voor gerechten uit de klassieke Franse keuken. Zo start chef David Demey onze lunch met een lekkere huisgemaakte terrine van foie gras. Daarbij komt een toast met rozijnen en een chutney van abrikoos: een knap gerecht in balans. Ook een royale grietfilet, in goed gezelschap van boterige puree, kokkels, spinazie en champignons is tekenend voor de huisstijl. De botersaus bij het gerecht vinden we top. Dat zowat alles hier huisgemaakt is, ervaren we zelfs bij de koffie: een paar lekkere snoepjes zorgen er voor dat het hier tot op het einde genieten is. Als professionele gastvrouw waakt Kathleen Hostens over alle details.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — Closed
Tuesday 12:00-14:00 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — Closed
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

David Demey Owner

Our partners

Similar Restaurants

ViEr

1420

Table d'Amis

14,520

Va et Vient

1420