Goesepitte43
1420

Chef Jan Supply bereidt de meeste van zijn gerechten in een houtskooloven. 's Middags voorziet hij een lunch met voor- en hoofdgerecht. Voor het diner werkt hij à la carte en kan men zelfs de garnituren bij het hoofgerecht kiezen. Starter is marbré van verse zeebaars met miso en dashi. Als tussengerecht volgt een kroket gemaakt van ossenstaart met een krachtige consommé van hetzelfde deelstuk rijkelijk afgewerkt met truffel. Filet van Black Angus is perfect gegaard in de typische oven wat voor extra smaak zorgt met daarbij gebakken ganzenlever. Afsluiter is crêpe normande met calvadosroom en huisbereid vanille-ijs. Yentl Versyp verzorgt de bediening in de zaal op zijn immer sympathieke manier.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Sunday Closed

Team

Jan Supply Chef
Yentl Versyp Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

Less Eatery

1420

Bonte B

1420

Patrick Devos

14,520