FRANQ
1520

Knap hoe een oud statig bankgebouw werd getransformeerd tot een luxehotel met restaurant. Op het gelijkvloers treffen we Franq met hedendaags luxueus, warm interieur. Chef Tim Meuleneire brengt met zijn team vanuit een prachtige open keuken zeer verfijnde gerechten, waarbij hij zijn gasten duidelijk ten volle wil verwennen. Zoals met een frietje ‘special’ als hapje vooraf. Een leuke en geslaagde culinaire gimmick met een stronkje harde aardappelpuree in de vorm van een friet afgewerkt met satékruiden. Duurzaam gekweekte zalm en hamachi is als ceviche verwerkt en verder op smaak gebracht met vinaigrette van Aperol Spritz. Entrecote van rubia gallega komt zacht gekorst en mooi rood binnenin met saus op basis van vleesjus versterkt met sherry en blokjes merg. Mooie wijnen worden opgediept uit de vroegere bankkluis die nu dienst doet als wijnkelder.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 18:30-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:30-22:30
Friday 12:00-14:30 — 18:30-22:30
Saturday Closed — 18:30-22:30
Sunday Closed

Team

Tim Meuleneire Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2008

Our partners

Also recommended Restaurants

Nathan

15,520

Bistrot du Nord

15,520

Jerom

1520