Feuille et Couperet
13,520

Alle aandacht gaat uit naar vlees en vooral naar speciale vleessoorten die de chef zodanig klaarmaakt dat de unieke smaak ervan in de verf wordt gezet. Kalfstartaar, heel vol van smaak, met fijne espuma van tonijn en gefrituurde kappertjes als start. Het karakter van de chuck flap, onderrib van Amerikaanse Black Angus met een rijping van 5 weken, komt fraai tot uiting dankzij de garnituur van knolselderij in verschillende structuren. Intussen gidst Benjamin Vasseur ons door de aantrekkelijke wijnkaart. Dit alles verdient een half punt extra.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:30-21:30
Wednesday Closed — 18:30-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Le Resto d'en Face

1320

Tero

1320

Gangnam

1320