Feuille et Couperet
13,520

Hoewel het huis gekend is voor de kwaliteit van het gerijpt vlees, is dat zeker niet het enige wat de chef voorstelt op het menu. Bij ons laatste bezoek werd nog maar eens bevestigd dat de chef net zo goed en graag een tartaar van dorade met dille en citroen maakt, gegarneerd met een smeuïge saus van erwtjes en framboos in verschillende texturen als gegrilde kalfszwezerik met vijg, een salade van gepekelde venkel en een vleessaus gemonteerd met boter. Een adres om te (her)ontdekken, al is het maar voor de bijzonder goed gevulde kelder.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:30-21:30
Wednesday Closed — 18:30-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Tero

1320

Gangnam

1320

Les Halles

1320