Back to search results

Felix
12,520

Chef Freek De Roo kookt bij Felix en trekt de gastronomische kaart aan de hand van één vast menu op basis van seizoensgebonden producten uit eigen streek. Na verfijnde amuses volgt gebakken vlaswijting met aardappelpuree à la Robuchon met daarna een opkikkertje van gepekelde kersttomaatjes met crème van burrata. Belgisch blauw-wit is zoals gevraagd bleu chaud gebakken en komt met zalf van peterseliewortel met walnoot, geroosterde pak choi, gepekelde rode ui en een bordelaisesaus die er één geheel van maakt. Smakelijk dessert rond bloedsinaasappel met chocolademousse en karamel. Wetteren en onze selectie hebben er een fijn culinair adres bij.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:30-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Friday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Saturday Closed — 18:30-20:00
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Team

Freek De Roo Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Meneer Gustaaf

12,520

Geuzenhof

1220

De Keukentafel

12,520