Back to search results

Escabèche
1520

In een kleinschalig knus pand op een boogscheut van het strand stelt Kim Verhasselt een evenwichtige productkeuken voor. De keuze voor vis is vanzelfsprekend. We starten met makreel omringd met avocadomousse, ponzu en lichte sojajus. Tartaar van hamachi met komkommer, gazpacho en kaffirlimoen vormt een fris vervolg. Bij het hoofdgerecht laat de chef zien hoe hij met een paar ingrediënten pure en volle smaken brengt. Cuisson van grietbot is perfect en komt royaal op tafel met puree, licht roomsausje en krokante broccoli en spitskool. De smaakrijke chocoladesaus bij het huisgemaakt luchtige vanille-ijs is een fijne afsluiter. De ervaren sommelier Olivier Dereu stelde een interessante wijnkaart samen die verder rijkt dan de klassieke referenties.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-21:00

buiten de vakanties en feestdagen gesloten op maandagavond  

Team

Kim Verhasselt Chef, Owner
Lisbeth Morbee Manager, Owner
Olivier Dereu Head Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Il Trionfo

1520

Caillou

1520

De Zuidkant

1520