Als je tijdens een maaltijd of een verblijf terug met de natuur wil aanknopen, ben je in deze middeleeuwse boerderij die verbouwd werd tot een ecologisch hotel-restaurant aan het juiste adres. Je ontdekt er de culinaire knowhow van Sebaht Capela die je meeneemt naar zijn keuken op basis van biologische producten uit de onmiddellijke omgeving en waarin groenten een zeer grote rol spelen. Evenwicht, precisie en volle smaken kenmerken zijn creaties. Zoals artisjok waar de crème van deze groente verrijkt wordt met een vleugje madera, voor een nog fraaier geheel. Of een compositie rond wortel in verschillende vormen en texturen die extra smakelijk wordt door een fijne vinaigrette van paprika. Daarna volgt een warme aardappelsalade met knoflook en kruiden, overgoten met een crème van comté en schuim van Parmezaanse kaas, een smaakvol gerecht dat we graag belonen met de titel Groentegerecht van het Jaar 2023. Maar ook dierlijke eiwitrijke producten komen aan bod. Zo wordt varkensvlees van La Ferme Simon perfect rosé geserveerd met een voortreffelijke jus en een heerlijke compositie rond knolselder. Een mooie ontdekking.