Back to search results

Didier Galet
1520

Didier Galet vierde onlangs zijn 25-jarig bestaan, een kwarteeuw culinaire passie in deze elegante villa op het hoger gelegen deel van Luik. Meteen de ideale gelegenheid om zijn huidige kookstijl te herontdekken met een eerste duo kleurrijke en geraffineerde borden: fijne tataki van forel uit Ondenval, zure room met mierikswortel, komkommer, appel en jus van lavas, vergezeld van getoaste brioche die in dezelfde stijl was afgewerkt. Gewaagder was de heruitgave van pekingeend die verrassend genoeg minder overtuigend was. We kennen deze chef meer bezield en nodigen hem uit om terug te gaan naar de meer klassieke composities die zijn reputatie mee hebben opgebouwd.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Team

Christiane Galet Hostess, Sommelier, Owner
Didier Galet Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Air de Rien

15,520

La Villa des Bégards

15,520

Lafarques

15,520