Back to search results

Den Silveren Harynck
13,520

In een innemend interieur langs drie zijden omgeven door grote glaspartijen krijgt het natuurlijk daglicht vrij spel om zeker tijdens de lunch voor extra sfeer te zorgen. Chef Luc Van Landeghem kent zijn klassiekers én oosterse technieken. Hij gebruikt ze om daarmee intuïtief een eigen signatuur vorm te geven. Foccacia met zelf gezouten ansjovis is een verrassend en geslaagd hapje vooraf. Filet van bosduif geeft hij als tataki een al even opmerkelijke opwaardering. Polderfazant verwerkt de chef als rollade met rijke garnituur van onder meer knolselder, savooikool en fine champagnesaus met doodstrompet en verfijnde versie van pommes dauphinois.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — Closed
Friday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Els Vyt Manager
Luc Van Landeghem Chef
Sam Van Landeghem Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

VAS

1320

KokOvin

1320

Het Moment

1320