Den Silveren Harynck
13,520

Het restaurant kreeg recent een volledige facelift met veel zin voor details waardoor het interieur eigentijds, aangenaam en gezellig oogt. Ook in dresseren toont chef Luc Van Landeghem veel aandacht voor details. De borden lijken schilderijtjes. Echtgenote Els Vyt en zoon Sam zorgen samen voor een enthousiaste bediening. Vooraf caesarsalade met Label Rouge hoevekip, krokant van Parmezaanse kaas en bonbon van ansjovis. Gevolgd door mooi gebakken Noorse kabeljauw, Zeeuwse mosselen, grijze garnalen en brandade met spinazie, afgewerkt met romige vissaus.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — Closed
Friday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Els Vyt Manager
Luc Van Landeghem Chef
Sam Van Landeghem Sommelier

Our partners

Similar Restaurants

KokOvin

1320

Het Moment

13,520

Nova

13,520