Den Dorsvlegel
1320

In een huiselijke setting delen vader Stefaan en zoon Matthias Bogaert hun passie voor vlees. In de afgelopen jaren hebben ze zich steeds meer gespecialiseerd in het rijpen van rundvlees waarvan ze een gevarieerde selectie presenteren. Starter is huisgemaakt zuurdesem, rijkelijk belegd met flinterdunne plakjes jamon Ibérico en romesco. Keurig opgevouwen dumplings zijn gevuld met gehakt dry aged rundvlees en afgewerkt met dressing op basis van ponzu. Vier weken gerijpte simmental entrecote met luchtig opgeklopte bearnaise en verse frietjes voldoet geheel aan onze wensen. Tarte tatin met crème van calvados, lobbige slagroom en vers gedraaid ijs als perfecte afsluiter. Een extra punt en twee koksmutsen zijn welverdiend.

Opening hours

Monday 18:30-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 18:30-21:00
Friday 18:30-21:00
Saturday 18:30-21:00
Sunday 18:30-21:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Den Silveren Harynck

13,520

VAS

1320

Het Moment

1320