Back to search results

De Weijers Hoven
1320

Chef Xavier Conings houdt van klassieke regionale keuken maar beperkt zijn visie niet tot wat uit de eigen Limburgse gouw komt. Fijn gerookte zalm combineert hij met tartaar van lokale asperges, radijsjes voor extra peps en beet, en zachte saus met bieslook. Van het kalf kiest hij filet en wang om deze samen sappig gegaard op één bord te brengen met krielaardappeltjes naast een geslaagde flan van asperges. Blanc manger met amandelen geeft de chef een uitstekende consistentie en een laag suikergehalte mee waardoor dit nagerecht, samen met de eerste aardbeien en zacht ijs van rood fruit, tot de laatste lepel uitermate blijft boeien.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:30-21:00
Friday Closed — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Our partners

Similar Restaurants

Kampernoelie

1320

Nif

13,520

Akko

1320