Back to search results

De Vijf Seizoenen
1520

Laurence en Jonas Haegeman zijn voortdurend gefocust om hun keuken te verbeteren wat opnieuw resulteert in een hogere score. Ze tonen ervaring om het niveau over een hele avond hoog te houden. Uit de keuken komen lichte, frisse gerechten en het aanbod voorziet in een volledig vegetarische menu. Met hun oog voor een duurzame aanpak liepen ze deze trend al een tijdje vooruit. Zacht gedroogde tomaat combineert als voorgerecht zeer goed met ricotta, perzik en granité van verjus. Asperges op Vlaamse wijze krijgt een geslaagde interpretatie mee met langzaam gestold eigeel naast klassieke botersaus, amandelen en olie van paardenbloem. Sorbet van schapenmelk geeft het nagerecht rond aardbei en rabarber samen met schuim van rozemarijn en magnolia extra frisheid en spanning.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — Closed

Team

Jonas Haegeman Chef
Laurence Haegeman Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Atelier Gist

15,520

Souvenir

15,520

Sensum

15,520