De Schone van Boskoop
1620

Vakman Wouter Keersmaekers hoeft niets meer te bewijzen: sinds 1993 heeft hij een knap eigenzinnig repertoire bij elkaar gekookt, gebaseerd op topproducten, vergeten groenten en bijzondere smaakassociaties. Van dat talent konden we ook dit jaar weer genieten. Zo bracht de chef krabvlees samen met gepekelde daikon. Een saus met oosterse toetsen paste er wonderwel bij. Bij zacht gegaarde kreeft kwam rode biet en beurre blanc op basis van de kreeft. Nog een bijzondere combinatie? Die vonden we bij het zomerree in een lekkere associatie met timut-peper. De royale kant van deze keuken ervaarden we dan weer in een tartaar van handgesneden rundsvlees, afgewerkt met een gepocheerd ei en een flinke portie Australische truffel. Dit blijft een huis van vertrouwen!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Wouter Keersmaekers Chef

Awards

  • Dessert of the Year 2016

Our partners

Similar Restaurants

Dôme

16,520

Le Pristine

1620

Kommilfoo

1620