Back to search results

De Savoye
1420

Chef Ignace De Savoye kan in Knokke terugblikken op een indrukwekkende staat van dienst als ambassadeur van de verzorgde, klassieke mariene keuken. In een klassiek ingericht interieur toont hij met dagverse producten zijn kunnen en zijn hechte band met de Noordzee. De ingrediënten primeren, hijzelf staat nederig ten dienste om hun meerwaarde smaakvol vorm te geven. Garnaalkroketten zorgen voor een nostalgisch gevoel aan tafel net als andere evergreens zoals gebakken zeetong met tartaar of bearnaise. Paling in ’t groen maakt zowel door beet als kleur indruk en tarbot of kabeljauw wordt onberispelijk sappig gepocheerd of geroosterd met daarbij karaktervolle hollandaise of mousseline. Hoppescheuten zijn in het seizoen een attractie op zich door hun buitenmaats formaat en delicate bereiding.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Ignace De Savoye Chef

Our partners

Similar Restaurants

Bistrotheek Billiau

1420

Dah Makan

1420

Bel Etage

14,520