De Ooievaar
1320

Een apart gebouw met prachtige koepel dat ooit als brouwerij diende, is al meer dan 35 jaar de werkbiotoop van Francis Vinckier en Ann Veranneman die samen hun gasten ontvangen. In de keuken kunnen ze rekenen op de klassiek geschoolde chef Wim Staelens die van zelf gerookte zalm het signatuurproduct van De Ooievaar heeft gemaakt. De zalm komt onder meer met guacamole en gemarineerde microgroentjes. Bij de nagerechten stemt een nostalgische ijssoufflé eigentijds uitgevoerd rond limoen en garnituur van meringue tot grote tevredenheid.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Le Nord

13,520

CRKL

13,520

Vonk Gastrobar

1320