Comptoir de l'Eau Vive
14,520

Onder leiding van chef Corentin Lonnoy en sommelier Anouck Fransolet wordt hier op een uitstekende manier een ontspannen ambiance met een uitzonderlijke keuken gecombineerd. Corentin Lonnoy is een getalenteerde chef en zet graag het ambachtelijk werk van zijn team in de kijker. Ook daar niets dan talent want zowel vis, vlees als wild worden telkens naar een hoger niveau getild en omgetoverd tot smakelijke creaties. Applaus voor de terrine van konijn met chutney van abrikozen en mirabellen, en voor de konijnenniertjes met girolles en saus van vin jaune. Het hertenrack van daarna kwam met gekonfijte vijgen met kruiden, samosa’s, snippers foie gras en rode wijnsaus. Een gezellige en bistronomische ervaring rijk aan smaak.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday 12:00-15:00 — Closed
Thursday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Anouck Fransolet Host, Sommelier
Corentin Lonnoy Chef
Pierre Résimont Owner

Awards

  • Brasserie of the Year 2014

Our partners

Also recommended Restaurants

Atelier de Bossimé

1420

Carré d'herbes

1420

La Table du Royal Snail

1420