De Noordzee is de inspiratiebron, duurzaamheid de leidraad. Filip Claeys, oprichter van het NorthSeaChefs-collectief en kleinzoon van een visser, geeft vergeten vissoorten een tweede leven en tilt ze tot gastronomisch niveau. Zijn keuken schakelt moeiteloos tussen klassieke technieken, Belgische tradities en moderne accenten. Aan tafel ontvangt gastvrouw Sandra Meirlevede met warmte en finesse, terwijl sommelier Vincent Pharazijn de ervaring versterkt met een uitgekiende wijnselectie. De gerechten tonen de balans tussen traditie en vernieuwing. Denk aan gegrilde langoustine met aubergine, artisjok, tapenade van morieljes en basilicumolie, afgewerkt aan tafel met een schuimige jus van langoustine en koraal. Daarna volgt tarbot op de graat met bearnaisesaus en stukjes krab, frisse venkel, biet met vlierbloesem en spaghetti van courgette. Tot slot een verfijnde kaaskar en een legendarische Normandische pannenkoek, opgedragen aan zijn vader.