De Ceder
14,520

Fris en strak interieur voor de al even frisse keuken van Frederick Schaffrath. Producten van het seizoen accentueert hij met pittige en vaak ook verfrissende ingrediënten waardoor het spannend blijft van begin tot eind. De menu’s schitteren door hun smaakopbouw. Als start zalm op 58 graden met dukkah, zure room, kokos en bergamot. Sappig en botermals melklam combineert hij vervolgens met beetgare asperges, za’atar, spinazie en lamsjus. We sluiten af met een creatie rond rabarber, Griekse yoghurt, kriekbier en eclair van basilicum: opnieuw een knappe combinatie. Gastvrouw Katrijn Camerlinck zorgt voor een aangename service en opgewekte sfeer, geholpen door sommelier Len Willems die prima wijnadvies geeft.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-16:00 — 18:45-00:00
Wednesday 12:00-16:00 — Closed
Thursday 12:00-16:00 — 18:45-00:00
Friday 12:00-16:00 — 18:45-00:00
Saturday Closed — 18:45-00:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Tafeltje Rond

1420

Maven

1420

L'Amitié

1420