Cul'eau
1320

Deze eigentijdse brasserie toont ambitie en lef met onder meer een knappe selectie rundsvlees waarvoor meesterslager Luc De Laet zorgdraagt. Het beste uit Italië (Chianina), Japan (Kagoshima), Zwitserland (Simmentaler) en Kieldrecht (Belgisch witblauw) wordt zorgvuldig bereid. Liefhebbers van een groentebereiding kunnen eveneens genieten van carpaccio en wel van diverse oude tomatenvariëteiten die met Parmezaanse kaas en schuim van arganolie extra smaak krijgen. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-22:00
Saturday Closed — 18:30-22:00
Sunday Closed

Team

Filip De Meester Owner
Karim Touh Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Pacht 26

13,520

Appelsveer

1320

Pur Boeuf

13,520