Comptoir de l'Eau Vive
14,520

In deze gastrobar die door Pierre Résimont werd opgericht koppelt de chef uiterst vakkundig de moderne keuken aan de traditionele. Hij blinkt uit in het bereiden van klassiekers, van paté in deegkorst tot haas à la royale, niets is te hoog gegrepen. Op de kaart staan tal van aantrekkelijke creaties, absolute musts maar ook creaties van het moment, altijd smakelijk. De Baskische bloedworst van Louis Ospital wordt geserveerd met espuma van zuring en ingemaakte daikon, terwijl medaillons van zeeduivel worden verrijkt met een prachtige jus van schaaldieren, groene asperges en bottarga. De eclectische wijnkaart en het deskundig advies door sommelier Anouk Fransolet dragen ook bij aan het succes.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday 12:00-15:00 — Closed
Thursday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Anouck Fransolet Host, Sommelier
Corentin Lonnoy Chef
Pierre Résimont Owner

Awards

  • Brasserie of the Year 2014

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Beau Rivage by Curtis

1420

Atelier de Bossimé

14,520

Les Potes au Feu

1420