Back to search results

Ce's Arts
1220

In de sfeer van een Parijse bistro brengt chef Cederic De Mey een smaakrijke en laagdrempelige keuken. Bij de hapjes onder meer krokante venkel met gremolata en picco de gallo naast briochetoast met fijn gerookt Holstein rundvlees en truffelmayonaise. Smaakrijke burrata combineert de chef met zacht gekonfijte kerstomaat, gebrande lente-ui en pijnboompitten tot een evenwichtig geheel. Gebakken sliptongen komen netjes gebakken op het bord met vers gesneden frieten, sla en mayonaise.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Saturday Closed — 18:30-20:00
Sunday Closed — 18:30-20:00

Team

Nic Van fleteren Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Pakhuis

1220

Mémé Gusta

12,520

Jour de Fête

1220