Gevestigd in een charmante villa, omgeven door weelderig groen, heeft chef Mélanie Englebin de ideale plek gevonden om de rijkdom van haar culinaire talent te demonstreren. Haar keuken, zowel marien als plantaardig, onderscheidt zich door subtiele creaties, vol durf en verfijning. Mélanie Englebin blinkt uit in de kunst om zeevruchten te sublimeren met bereidingen zoals krabtartaar, aangevuld met panna cotta van geitenkaas en groene daslooksaus. Ze combineert producten uit de tuin met klassieke eiwitten en stelt tegelijkertijd een vegetarisch menu voor die even doordacht als creatief is. Composities vol diepgang rond jonge prei, gerookte aardappelen, zwarte bessen en paarse groenten, of bloemkool met kersenblad en Boeddha’s hand getuigen van haar vakkennis. Voor haar meesterlijke en elegante werk met plantaardige producten verdient ze dit jaar een derde koksmuts. evenals de prijs voor het Groentemenu van het Jaar 2025. Een verdiende erkenning voor haar smakelijk en creatief oeuvre.