Brasserie Latem
13,520

Brasserie Latem van chef Peter Van den Bossche staat voor een unieke combinatie van klassieke brasseriegerechten en "bar and bites" volgens het Japanse izakaya principe. Als starter nemen we een bento box om te delen met kraakverse sashimi van zalm, gebrande makreel met soba noedels, gyoza's van gelakte kip met gepekelde groentjes en pittige kimchi om de smaakpapillen op temperatuur te brengen. Daarna volgt steak tartaar die aan tafel in een glazen kom, rustend op een massa ijs, feilloos op smaak wordt gebracht. Met daarbij prima frieten en keurig opgewerkte kropsla. Als toemaatje is er een wijnkaart om u tegen te zeggen en het resultaat van meer dan dertig jaar verzamelen en investeren. 

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Tuesday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 18:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Brasserie of the Year 2009
  • Wine menu of the Year 2005

Our partners

Also recommended Restaurants

Pulpo by l'Autre Vie

1320

D'Oude Schuur

1320

A Table

13,520