Back to search results

Brasserie Juste
1320

De kaart van chef Tom De Poortere en Wendy Hoefman is slim opgebouwd zodat men van meerdere gerechtjes uit hun brede brasserierepertoire kan proeven. Voorgerechten zijn immers om te delen, met onder meer goed gelakte kippenboutjes naast carpaccio van gerookt rundvlees voorzien van tomatenchutney en Parmezaanse kaas. Vlees is trouwens de belangrijkste inspiratiebron van de chef met burgers en ribstuk van het Baskische kwaliteitslabel Txogitxu die in een houtskooloven extra smaak krijgen.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-23:00
Saturday Closed — 18:00-23:00
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-23:00

Team

Tom De Poortere Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

De Pastorie

13,520

Culix

1320

Fou d'O

1320