Back to search results

Bouchéry
1520

Met zijn aanpak en gedachtegoed was chef Damien Bouchery zijn tijd vooruit en is hij nog altijd een pionier en voorbeeld voor vele anderen. Zijn ingrediënten selecteert hij zorgvuldig bij lokale producenten en leveranciers waarbij de kwaliteitsnormen niet louter door smaak bepaald zijn. Eryngii komen van een producent in Kuregem en combineert hij met moerasspirea en spätzle. Als kaasgerecht is er een assortiment van Belgische rauwmelkse kazen als suggestie. Hij zorgt ook voor een bewerkt kaasgerecht in de vorm van een gepocheerd ei met velouté van geitenkaas en toast van zuurdesem.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:30
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday Closed — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

Damien Bouchery Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2015

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Passage

1520

La Villa Lorraine Bar & Lounge

1520

La Canne en Ville

1520