Back to search results

Bistronomie Eglantier
1220

Met een verfijnde bistronomisch geïnspireerde kaart trekt dit boetiekhotel zowel hotelgasten als mensen van buitenaf aan. Ze komen voor een smaakrijke portie krokante visreepjes van pieterman met verse tartaarsaus of voor een bisque van grijze garnalen. Bij de suggesties bouchot mosselen uit het noorden van Frankrijk ofwel bereid met witte wijn, op Thaise wijze of met look. Prijsvriendelijke lunchmenu met twee of drie gangen, evenwel niet op zon- en feestdagen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Botticelli

1220

't Blekkertje

1220

Sea Horse

1220