Bistro Lin'eau
1320

Aan een dode arm van de Leie vormt een voormalige vlasfabriek met sfeer scheppende fresco’s het artistieke decor voor het restaurant van gastvrouw Lisa Van Cauter en chef Baptiste Tieberghien. Hij kookt eigentijds en legt met gedoseerde Aziatische toetsen fijne smaakaccenten in zijn gerechten. Traag gegaarde smeuïge nek van Ibérico en bloemkool brengt hij verder op smaak met tonkatsu. Kalamansi geeft aan een compositie rond peer met bittere chocolade en amandel extra reliëf.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:45 — Closed
Wednesday 12:00-13:45 — 19:00-20:45
Thursday 12:00-13:45 — 19:00-20:45
Friday 12:00-13:45 — 19:00-20:45
Saturday Closed — 19:00-20:45
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Improviste by David Selen

1320

Mes Amis

1320

Bistro Marron

1320