Bella Via
1420

Chef Carlo Didden grasduint als inspiratiebron niet in de Italiaanse eetcultuur zoals de restaurantnaam zou kunnen doen vermoeden. Hij brengt een Franse keuken met mediterrane en internationale toetsen die echtgenote Patricia Bellavia – vandaar de naam – samen met hem aan tafel serveert. Harmonieuze bereiding van gepocheerde oester met beurre blanc en yuzu wordt gevolgd door sashimi van tonijn al even subtiel op smaak gebracht met gember, komkommer, koriander en kalamansi. Verfijning en verdieping die een hogere score verdienen.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 17:30-00:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 17:30-00:00
Friday 12:00-14:00 — 17:30-00:00
Saturday 12:00-14:00 — 17:30-00:00
Sunday 12:00-14:00 — 17:30-00:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Food Emotions

14,520

Cocotte

1420

Stad 10

1420