Sinds kort gevestigd in een prachtig, historisch herenhuis, blijft Basile De Wulf gerechten creëren die constant evolueren. In dit nieuwe, elegante decor biedt hij een culinaire reis aan die gastronomische verfijning en puur genot combineert. Langoustine, met een juiste garing, wordt vergezeld door een emulsie van jus van de koppen, subtiel gekruid met vadouvan, en peterselieolie die een vleugje frisheid toevoegt. Kalfszwezerik, smaakvol, krokant gekorst en perfect sappig, gaat hand in hand met eekhoorntjesbrood en een evenwichtige saus met een toets paprika. Vervolgens wordt op karkas gebraden duif geserveerd, vergezeld van citruscondiment dat het gerecht diepte en elegantie schenkt. Als afsluiter bevestigt de beroemde dame blanche met ijs van drie soorten vanille en een schuim van warme chocolade, de royaliteit van deze keuken. We zijn overtuigd dat de talentvolle Basile De Wulf alle kwaliteiten bezit om nog hoger te mikken en benoemen hem tot Jonge Chef van het Jaar 2026 voor Wallonië.