Bar Bulot
1420

Onze voormalige Brasserie van het Jaar kreeg er eind 2021 een tweede vestiging bij. Behalve in Brugge kunnen we nu ook in Antwerpen, in het prestigieuze kader van het hoteldomein Botanic Sanctuary, genieten van loepzuiver uitgevoerde klassiekers als vol-au-vent en onglet à l’échalotte. Gastvrouw Elske Mostert en chef Koen Gussenhoven bewaken hier deskundig de visie van oprichters Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. We starten met een knappe bereiding van preskop, afgewerkt met krokant van varkenshuid. Gravad lax van superieure kwaliteitszalm krijgt een goede begeleiding van dilleroom, anijszaad en citroen. De vol-au-vent blijkt een spectaculaire ragout van Bressekip met in huis gemaakte bladerdeeg, zwezerik, mousselinesaus en handgepelde garnalen zijn. We hebben nog net ruimte om af te sluiten met een uitstekende baba au rhum: dit adres verdient meteen twee koksmutsen!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Elske Mostert Hostess
Koen Gussenhoven Chef

Our partners

Similar Restaurants

Soma

14,520

Het Gerecht

1420

L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees

14,520