Bar Bask
1320

Samen met collega Gilles Bogaert wil chef Sam D’huyvetter de Spaans Baskische sfeer naar Gent brengen. Ze doen dat met een asador (Baskische gril) waarop vissen en schaaldieren oordeelkundig volgens de lokale technieken geroosterd worden. Staartvis wordt bijvoorbeeld opgebonden in negen kruiden en boven een zacht vuur perfect gaar gegrild. Dezelfde kruiden geven aan een begeleidende bearnaise treffend reliëf. Txuleta van het keurmerkrund Txogitxu zet hun culinair engagement kracht bij. Net als smaakrijke pintxos waaronder pimientos de padrón of beignets van sjalot gebracht met een fluweelzachte crème van Pas de Rouge biokaas.

Opening hours

Monday 18:00-00:0
Tuesday 18:00-00:00
Wednesday 18:00-00:00
Thursday 18:00-00:00
Friday 18:00-01:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Talloor d'Or

13,520

Cochon de luxe

13,520

Lys d'Or

13,520