Bacon
1320

Al kort vermeld in onze vorige editie zet restaurant Bacon resoluut de volgende stap met een eerste koksmuts. Chef Virginie Gelaude mag deze erkenning trots op haar hoofd zetten. In de voormalige beenhouwerij Vasseur zorgt ze samen met haar man, gastheer en sommelier Pascal Vasseur voor een leuke beleving. Hij zorgt voor gemoedelijke service en een wijnkaart die bijna uitsluitend biowijnen omvat met zelfs referenties uit Rusland, Roemenië en Syrië. Wijnen die goed passen bij haar smaakrijke en inventieve gerechten. Zoals bij tartaar van kabeljauw op jus van radijs of bij couscous met krab, hummus en crème van ras el hanout. Verfijnd is een vegetarische bereiding rond structuren van diverse soorten biet, kersen, feta en amandelen. Om op een hoge noot te eindigen serveert de chef een verfijnde compositie rond aardbeien-citroensorbet, sabayon met aardbeien en fruitcrumble.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Découverte

13,520

Fleur de Sel

13,520

Père et Mère

1320