Atelier Noun
14,520

Chef Bert Castermans serveert in zijn prachtig gerenoveerd dorpshuis een eigentijdse keuken die getuigt van vakkennis en originaliteit. De creatieve amuses hebben iets Aziatisch: shiitake met gerookte paling en een pai-tee met een brandade van heilbot. De chef speelt in alle gerechten met texturen en smaakmakers. In een vegetarisch gerecht combineert hij geroosterde witte kool met kappertjes van daslook en een jus van karnemelk, bij de krokant gebakken kalfszwezerik kiest hij voor ui van Roscoff, geschaafde truffel en een aromatische kalfsjus met balsamico-azijn. Een creatieve chef die we zeker moeten volgen.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday Closed — 19:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Bert Castermans Chef, Owner
Siebe Seynaeve Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Spaans Dak

1420

Taste

1420

Trente

1420