Assiette Blanche
13,520

Op wandelafstand van de Grote Markt presenteert chef Stefaan Timmerman een verfijnde keuken met rustiek karakter. Hij zoekt en vindt daarvoor inspiratie in zowel laagdrempelige lokale producten zoals witte pensen of in nobele stukken vlees zoals rundsfilet van West-Vlaams rood rund. Hij kiest voor klassieke, herkenbare bereidingen die met zorg en zin voor detail geserveerd worden. Crème van gele spliterwtjes en gekonfijte cevennes ui zijn goedgekozen garnituren bij zacht gegaard haasje van kabeljauw, handgepelde grijze garnalen en jus van garnalen.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-20:45
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-21:00

Team

Stefaan Timmerman Chef

Our partners

Similar Restaurants

Lieven

1320

De Mangerie

1320

Locàle by Kok au Vin

1320