Dit Ardens restaurant in het recent gerenoveerde Château de Vignée is de plek voor foodies die op zoek zijn naar een topbeleving. Marius Bosmans, Jonge Chef van het Jaar voor Wallonië in 2024, serveert hier meesterlijk bereide gerechten die diepgeworteld zijn in het terroir. De tartaar van makreel en groene appel, blad van koolrabi en bergamotolie is zeer verfrissend. Perfect gebakken zeebaars schittert in beurre blanc met jus van gefermenteerde asperge, met daarbij stukjes witte asperges, ansjovis en Peruviaanse aji amarillo: een toonbeeld van balans, techniek en emotie. Lam van Quercy werd licht gerookt op hooi en geserveerd met krokante groene asperge en espuma van daslook. Als dessert kiezen we voor Gariguette aardbeien met Faisselle kaas, rabarber en meringue. De attente en vlotte service zorgt voor een zorgvuldig gestroomlijnde ervaring. Elk bord wordt strak maar expressief gepresenteerd en vervolgens gecombineerd met één van de 16.000 flessen uit de indrukwekkende wijnkelder. Een uitzonderlijke beleving in een geraffineerd en sereen kader.