Altermezzo
16,520

Jo Grootaers onderscheidt zich ondanks zijn jonge leeftijd al vele jaren door rijk smakende gerechten die hij in een vernieuwd interieur zorgvuldig afgelijnd op het bord brengt. Hij toont tegelijkertijd daarbij een scherp oog voor een paar details die de strakke composities nog meer expressie geven. Die evolutie levert deze chef weerom een verhoogde quotering op. Knap hoe hij rode mul als ceviche even smaakvol als sierlijk presenteert. Met een Schotse langoustine die subtiel decoratief gekruid is en daardoor nog aan kracht wint, toont hij zin voor smaakverweving en esthetiek. Als hoofdgerecht brengt hij zeer beheerst een stukje Ibérico Bellota op het bord dat vooraf op de barbecue nog extra smaak heeft meegekregen. Het vlees wint nog aan rustiek karakter door expressieve smaaktoetsen van artisjok, manchego en kikkererwten. Zowel een klassiek opgevoerde dame blanche als een compositie van kersen met vlierbloesem en guanaja chocolade zijn waardige afsluiters van een menu dat van begin tot einde voor plezier zorgt. De vierde toque komt dichtbij!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Friday 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Saturday Closed — 18:30-19:30
Sunday 12:00-13:00 — 18:30-19:30

Team

Jo Grootaers Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2018

Our partners

Similar Restaurants

De Mijlpaal

1620

La Botte

1620

JER

1620