Door het elegante interieur en het warme onthaal van Alain Bianchins attentvolle ploeg voelen gasten zich snel op hun gemak zodat ze kunnen beginnen aan een exceptionele culinaire ervaring. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten. We worden onmiddellijk verwelkomd met een verfrissende kombucha en calamares in tempura. Nadien laten we ons verleiden door de signatuur amuse van de chef: een sorbet van rosé champagne met een quenelle van Impérial kaviaar en zeewier. Daarna volgen niet minder dan vijf hapjes waaronder een hele originele met peterselie en banaan. De nauwkeurigheid van de chef komt volledig tot uiting in de coquille met gegrilde pulpo, geserveerd op een prachtig bord. We verheugen ons op de zeebaars, gevangen voor de Franse kust, die prachtig op een kant gebakken is en geserveerd wordt met puntarelle en gehakt zeewier. Een evenwichtig bord waarin de bitterheid van de puntarelle en de zuurheid van de kappertjes perfect combineren met de ronde smaak van de saus, verrijkt met miso. Met de eend van Dombes bevestigt de chef zijn vakkunde met een heel traditioneel gerecht. Hij gebruikt graag Aziatische accenten om de smaken nog meer tot hun recht te laten komen, zoals in de saus of de ‘bonbon’ van eendenbil met spinazie. De wijnkaart staat op hetzelfde hoge niveau als de menukaart.
Open 1 Saturday evening per month.