Pimp jouw eigen klassieke desserts met Callebaut en Mona Lisa

Jun 1, 2021

Partnernews

Pimp jouw eigen klassieke desserts met Callebaut en Mona Lisa

YouTube live stream

voor Horeca professionals

met Chef Dries Delanghe

dinsdag 15 juni 2021, 10u-11u

Wil jij jouw klanten ook verleiden om een heerlijk verfijnd chocoladedessert te bestellen na hun etentje?

De klassiekers zoals een chocolademousse, een tiramisu, .... blijven altijd goed scoren.

Maar als Horeca chef is het vaak de kunst aan deze gekende desserten een nieuwe twist te geven.

Ontdek het tijdens dit gratis live webinar van Chocolate Academy Belgium waar ook de take-away opties worden toegelicht.

Schrijf je alvast in via deze link 

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024