Gault&Millau presents the proud partners of the A grand cru of Wine & Charity" event"

Jun 12, 2019

Met trots stellen wij u de partners voor van het nieuwe "A grand cru of Wine & Charity" event dat Gault&Millau samen met Mastercard organiseert op 24 juni.

Main partner:

Mastercard

Charity partners:

Charity Stars & Sotheby's

Event partners:

- Gourmet Invent/Compass Group

- Team-Work

- HELS

- RentEvent

- Callebaut

- BMW

- Radisson Blu Royal Brussels

- Tour&Taxis / Hôtel de la Poste

- Cru

- Davigel

- Chaudfontaine

- Chaqwa

- Verstegen

- Imperial Heritage Caviar

- NIVO-Finess

- METRO

- Cinoco

- Van Engelandt

- Hennessy

Wine partners:


- Château Giscours

- Château du Tertre

- Château Léoville-Poyferré

- Château Haut-Bailly

- Château Domaine de Chevalier

- Château Malartic-Lagravière

- Château Carbonnieux

- Château Bellevue

- Château Villemaurine

- Château La Marzelle

- Château La Rousselle

- Champagne Deutz

Geserveerd door onze top sommeliers Mathieu Vanneste, Pieter Verheyde, Jori Van Ginderdeuren, Yanick Dehandschutter, Gianluca Di Taranto, William Wouters, De Muynck Michel, Fabrice D’Hulster, Jasper Van Papeghem, Joery De Lille, Tom Leven, Dries Corneillie.

Chefs of the evening:

- Roger Van Damme (Het Gebaar)

- Filip Claeys (De Jonkman)

- Christophe Pauly (Le Coq aux Champs)

- Marcelo Ballardin (Oak)

- Thomas Locus (Brasserie Julie)

Team-Work zal het zaalpersoneel verzorgen op dit even. Een korte voorstelling:

Team-work is een jong en dynamisch horeca project bureau. Enerzijds ondersteunen wij elk type evenement met de door ons getrainde horeca medewerkers. Anderzijds staan wij u graag bij als horecapartner om uw evenement tot een goed einde te brengen.

We onderscheiden ons door een gezonde mix van rendement en kwalitieit aan te bieden. We denken mee met het budget van de klant door een zo hoog mogelijk rendement te halen uit elk gepresteerd manuur. Uiteraard zonder in te boeten aan een ‘perfect serve’!

De crew op uw evenement is het gezicht van uw merk, product of bedrijf! Beleefdheid, elegantie en professionele behulpzaamheid zijn maar een paar van de vele waarden die worden gedeeld door al onze medewerkers.

Team-work laat niets aan het toeval over. Dit doen we vooral door onze focus te leggen op onze 3 belangrijke pijlers:

- kennis over de regels van de serveerkunde.
- training in behendigheid.
- professionele attitude en motivatie.

Als horeca project bureau verlost team-work u van alle logistieke obstakels.

In de voorbereidende fase gaan we steeds de doelstellingen en middelen van de klant na.

Aaneensluitend stellen we een gedetailleerde planning en budget voor, waarbij elke beslissing in onderling overleg wordt genomen, en elke handeling binnen vooropgesteld budget past.

Tijdens het event volgen we de vooropgestelde timings, coachen we het team met respect voor de regels van de serveerkunde en beheren we alle materialen en producten als een goede huisvader.

Na het event zorgen we voor een vlotte afbouw, en zorgen we dat alle materialen en producten efficiënt kunnen opgehaald worden. Uiteraard met veel respect voor de locatie waar het evenement plaats vindt.

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024