Van der Valk hotel Mechelen bundelt de krachten met Mechelen Culinair en topchefs Ken Verschueren van restaurant Tinèlle en Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent.
Vier weekends lang nemen deze topchefs de keuken van het hotel over en bezorgen ze de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring!
Geniet de hele avond lang van heerlijke topgerechten, en dit terwijl je zalig tot rust komt in één van de luxekamers. Sta na een geslaagde avond op met een lekker ontbijt.
Weekend 5 & 6 februari: Axel Colonna-Cesari (restaurant Centpourcent)
Weekend 19 & 20 februari: Ken Verschueren (restaurant Tinèlle)
Weekend 26 & 27 febrauri: Axel Colonna-Cesari (restaurant Centpourcent)
Weekend 5 & 6 maart: Ken Verschueren (restaurant Tinèlle)
Centpourcent
Hapjes
Hamashi licht gerookt - lardo - venkel
Zeeuwse mosselen – jus peterselie - zoetzure komkommer - kikkererwt
Zalm - dragon - gepekelde rode ui - waterkers - komkommer
Praline van ganzenlever - gerookte paling - cabernet sauvignon
Menu
Rundstartaar & Oscietra Kaviaar gepocheerd kwartelei - bospaddestoelen
Zeetong & kingkrab
avocado - Griekse yoghurt - citroen
Skrei
stoofpotje scheermes – edamame kaffir olie – groene curry
Pluma Iberico
gefermenteerde look - aubergine - geroosterde sesam jonge ui - bouchon aardappel
Rode Biet & mascarpone hazelnoot - balsamico
inclusief huisgemaakt brood & boter
------
Tinèlle
Hapjes
Paling & brioche
Comte? & truffel
Tartaar wilde zeebaars & zuurdesem
Tonijn & soja
Menu
Tartaar Piemontees rund - 'Imperial Heritage’ kaviaar selectie Tine?lle
Cannelloni Noordzeekrab - citroenboter - venkel
Hoppescheuten - gepocheerd hoeve ei - grijze garnalen
Kalf - polenta - zwarte look – ui
On the side: gebraiseerde kalfsstaart - aardappel - chutney van trompet de la mort
'Van Dender' chocolade - bloedsinaasappel
Inclusief brood & boter