Le Buone Maniere
1320

Om verbazende tagliatelle met inktvis, gelei van abrikozen en cashewnoten te bereiden, of zeebaars in zoutkorst of prachtig gekonfijte kleine aubergines met kerstomaatjes die afgewerkt worden met schilfers gezouten ricotta, moet je als chef weten waar je mee bezig bent. Chef Maurizio Zizza kent de Italiaanse keuken als geen ander en klanten worden er in de watten gelegd, zoals de traditie dat wil in de betere Italiaanse restaurants. Het interieur is elegant en verzorgd, ook niet onbelangrijk.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Origine

1320

Le Coq en Pâte

1320

Bottega Vannini

1320