Willem Hiele heropent met nieuwe buitenbar, -brasserie en -boetiek

25/04/2021

Willem Hiele heropent op zaterdag 8 mei met nieuwe buitenbar, -brasserie en -boetiek


BAR RAPHAËL

Voelt u al die eerste zonnestralen? Proeft u al dat pittige pintje bier of misschien wel dat fris glas natuurlijke bubbels? Beeldt u dit in, overgoten met een funky sausje van James Brown, Serge Gainsbourg of Fella Kuti. Laat de smaak van een zilte oester, wat scheermessen en lauwwarme langoustines je zintuigen betoveren.

In Bar Raphaël, vooraan op het domein, kunt u liggend in het gras of leunend tegen een boom van dit alles genieten, in openlucht, op veilige afstand van elkaar.

 • Opent op zaterdag 8 mei.
 • Openingsuren: donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag: 11u tem 19u.
 • Take-away gerechten kunnen hier eveneens genuttigd worden.
 • Reserveren is niet nodig.


BRASSERIE RAPHAËL

Jong aanstormend talent

Brasserie Raphaël speelt zich af achteraan in de tuin, onder de appelbomen en bij de kerselaar, tussen de heerlijke geuren van onze eigen kruidentuin. In deze romantische setting kunt u een tafel reserveren en genieten van stoere, diepe en rake smaken. De brasserie houdt van gerechten uit de houtoven, de rookkast of rechtstreeks van het open vuur.

Brasserie Raphaël zal gedragen worden door een prachtig koppel dat onze huisstijl door en door kent. U zal onmiddellijk de ziel voor gastronomie ervaren bij de warme welkom van gastvrouw Kelly Ponjaert en de passie van chef Pieter van Rompaey zal u bij elke hap ontroeren. Beiden zijn kinderen van de zee en krijgen mijn zegen om zich creatief te ontplooien in deze unieke setting.

 • Opent op zaterdag 8 mei.
 • Openingsuren: donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag: 11u tem 19u.
 • Gerechten volgens marktaanbod.
 • Reservatie is nodig, kan telefonisch op het nummer 058/59.62.21 en dit vanaf 1mei.

BOETIEK RAPHAËL

Boetiek Raphaël staat voor eerlijke en pure producten. Een bezoek aan onze belevingsboetiek is telkens weer een nieuwe ervaring waarbij we u niet alleen graag laten kennismaken met onze vaste waarden, maar u ook telkens opnieuw willen verrassen.

Onze bisqueBOX gecombineerd met een overheerlijk zuurdesembrood laat je het goud van de zee proeven. Geniet van de heerlijke vischarcuterie uit de aperoBAG terwijl je blootvoets de duinen induikt of kies voor een heerlijk rozijnenbrood of een verrassend dessert op het strand.

Lokale producten, verse sapjes, vruchtenconfituren, verse pasta’s en zoveel meer staan steeds voor u klaar. Ontdek zeker ook onze huisgemaakte kruidenolies en originele pesto’s. Laat u charmeren door de dagverse producten en nieuwe klaargemaakte gerechten.

 • Heropent op vrijdag 7 mei.
 • Openingsuren: donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag: 11u tem 19u.
 • Pizza, bisqueBOX, aperoBAG en fishdogs kan u bestellen via [email protected] of op het nummer 058/59.62.21.
 • Pizza’s en fishdogs zijn beschikbaar voor take-out van 12u – 14u en van 17u – 19u.

Picture Credit: Pieter D'Hoop

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022