Virusvrijademen.be:
de nieuwe oplossing om lucht weer in te blazen (partner news Analis)

08/04/2021

Het Belgische bedrijf Analis, voornamelijk gespecialiseerd in labo-en hospitaalmateriaal , heeft tevens een desinfectie-afdeling die professionele toestellen tegen de covid aan haar klanten aanbood. Gezien de huidige crisis biedt Analis deze professionele oplossingen sinds kort aan voor bedrijven en ondernemingen om zich in staat te stellen Covid-19 doeltreffend te bestrijden. Of het nu gaat om kappers, tandartsen, restauranthouders en andere contactberoepen of vergaderzalen in bedrijven, is het doel om met Novaerus© terug een veilige omgeving te creëren waar vrijuit ademen en sereen werken terug mogelijk is.


Gent, Donderdag 18 maart: Analis is al bijna honderd jaar actief in de uitrusting van medische laboratoria en ziekenhuizen en heeft zopas een oplossing gelanceerd die het mogelijk maakt om de lucht te desinfecteren. De nieuwe Novaerus-reeks wordt uitgebreid voorgesteld op de website www.virusvrijademen.be. Of het nu gaat om een kleine winkel, een grote bioscoop, een tandarts, een kapper, een restaurant of zelfs een particulier, Novaerus maakt het mogelijk om weer “vrijuit” te ademen.


Naast het coronavirus worden alle ziekteverwekkers en allergenen die in de lucht circuleren (griep, diverse virussen, pollen, huisstofmijt enz) onmiddellijk vernietigd wanneer ze in het Novaerus-toestel worden gezogen.

Dit resulteert in het bekomen van een zuivere en vooral ontsmette lucht . In tegenstelling tot UVC-lampen en andere apparaten die in supermarkten worden verkocht, hoeft er in het geval van Novaerus niet te worden gewacht tot de ruimte “ontsmet” is alvorens de kamer terug te betreden.

Die kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week aktief zijn, zonder de ruimte te moeten verlaten. “Want iedereen heeft de voorbije maanden zijn portie beperkingen wel gehad”, zegt Filip Hendrickx, CEO van Analis Development.

Sterker nog: “Waar de meeste andere apparaten op de markt zich tevreden stellen met het gedeeltelijk zuiveren van de lucht, desinfecteren wij de lucht”, aldus Ron Roobroeck, verantwoordelijke International Marketing & Sales. De Novaerus toestellen beschikken immers over een gepatenteerde plasmatechnologie ( “ NanoStrike” technologie ) die in staat is om de lucht te desinfecteren met bewezen doeltreffendheid tegen virussen en bacteriën (99,99%), schimmels, allergenen, VOC's, enz.Door middel van deze plasmatechnologie, ontsmet en zuivert Novaerus niet alleen de omgevingslucht beter. De technologie is ook minder lawaaierig dan de UVC-technologie (10 dB stiller) en verbruikt het tot tien keer minder elektriciteit (20 watt tegenover 220 watt).

Naast deze verscheidene Europese studies die 99,99% doeltreffendheid van de Plasma-technologie aantonen, heeft onze oplossing de goedkeuring gekregen van de FDA, de Amerikaanse gezondheidsadministratie, die Novaerus aanwijst als de referentieoplossing op de markt, inzake het ontsmetten van de lucht tegen virussen.”

Verschillende professionals uit de medische wereld, alsook uit de horeca en de wellness-sector hebben dan ook snel voor de Novaerus toestellen gekozen van zodra ze op de markt kwamen. Zoals kappers bijvoorbeeld, die uiterst gevoelig zijn voor het risico van de schadelijke zwevende microscopische deeltjes op hun gezondheid op lange termijn. Deze deeltjes worden uitgestoten bij het gebruik van haarspray en kleurstoffen.

Tot besluit zijn de Novaerus lucht-desinfectie toestellen bovendien zeer toegankelijk, dankzij de financieringsmogelijkheden, vanaf minder dan 40 euros per maand. Tenslotte vereisen de Novaerus toestellen geen onderhoud of regelmatige vervanging van onderdelen.


Voor meer informatie: www.virusvrijademen.beOver Analis


Analis, gevestigd in Gent, Amsterdam en Namen, biedt een breed gamma hoogtechnologische apparatuur aan die vooral in de medische sector in België en in het buitenland wordt gebruikt sinds bijna 100 jaar. Verder heeft het bedrijf een gespecialiseerde desinfectie-afdeling die de Novaerus toestellen voorstellen aan laboratoria , ziekenhuizen en het groot publiek.,.. Met een team van 130 medewerkers is het bedrijf actief in de Benelux. Maar het totale desinfectieassortiment wordt via lokale distributeurs over de hele wereld geëxporteerd.

More News

Monin Mondays: MoMa Coffee Mons

17/01/2022

Chef’s Table Rally - culinaire roadtrip langs drie Gault & Millau restaurants

17/01/2022

The Highest Newcomers, New on Top and The 17+ Club 2022

16/01/2022