Sea Grill verhuist naar La Villa Lorraine

24/10/2019

Na renovatie van de kamers van het Radisson Blu Hotel is het nu de beurt aan de lobby en de gelijksvloer om te worden getransformeerd en gemoderniseerd tot een luxueuzere ruimte.

Dit ambitieuze en omvangrijke project laat niet toe dat Sea Grill open blijft gezien de behoeften en ambities van beide partijen. Daarom zal hetrestaurant van Yves Mattagne op 31 december 2019 sluiten.

Vanaf 7 mei 2020 zal de Sea Grill samen met haar team permanent verhuizen naar La Villa Lorraine, waar de decoratie en het interieur volledig getransformeerd zal zijn.

Yves Mattagne verhuist in de tussentijd naar een pop-up die zijn deuren opent van 15 januari tot en met 30 april 2020, en waarvan de locatie nog geheim wordt gehouden.

Het Radisson Blu Hotel blijft open en operationeel voor de duur van de renovatie, die in april 2020 wordt afgerond.

La Villa Lorraine en de brasserie zullen op zaterdag 22 februari 2020 hun laatste dienst draaien alvorens ze twee en een halve maand sluiten voor werkzaamheden. Tijdens deze verbouwingen zullen ze ook naar een pop-up verhuizen.

Het jaar 2020 brengt veel veranderingen en uitdagingen met zich mee. Chef-kok Yves Mattagne, Fabrice D'Hulster, de familie Litvine en de teams van zowel Sea Grill als van La Villa Lorraine kijken er nu al naar uit hun gloednieuwe concept, gepland voor mei 2020, te onthullen.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022