Save The Date:
13/11/2017 - Launch Gault&Millau Belux Guide 2018

28/10/2017

Op maandag 13 november 2017 stelt Gault&Millau de nieuwe editie van zijn restaurantgids voor. Een speciale editie, want dit is de 15e van ons team.

Dit jaar stellen we naast de Belux gids ook de landenbijlage 'Tasty Thailand', ons nieuw project ‘POP’ en de eerste ‘POP’-laureatenvoor (meer informatie vindt u hier). Elk jaar komen er meer dan 700 restaurateurs naar deze culinaire hoogdag.

Aansluitend is er een mooie receptie met verschillende standen die de partners van Gault&Millau voor de gelegenheid openstellen. Daaronder ook een ‘POP-Corner’ & Thaise delicatessen, in lijn met het thema van de landenspecial “Tasty Thailand” die de editie 2018 van onze gids aanvult.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022