Gault&Millau's Catering Awards 2020 & The night of the Catering

23/01/2020


  1. De Gault&Millau Catering Awards 2020

Op 27 augustus 2020 zullen voor de vierde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben. Save the date!

Registreren voor de Night of the Catering


3 categorieën Awards

Voor het eerst wordt ook event catering mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 3 categorieën:

1) Grootkeuken Awards

De Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.

Inschrijven voor de Awards

2) Event Catering Awards

Event cateraars kunnen via [email protected] een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen.

Inschrijven voor de Awards

3) Catering Chef of the Year Award

Tijdens een kookwedstrijd gaat een professionele jury op zoek naar het beste catering gerecht gemaakt door 10 event catering chefs. Voorafgaand aan ‘the night of the catering’ (27/08/20) zullen de deelnemers 2 gerechten maken: 1 gerecht volgens vooraf bepaalde criteria (afgelijnd) en 1 gerecht met een zgn. verrassingsbox. Op basis van deze gerechten en de wedstrijdvoorwaarden zal de jury een event catering chef of the year kiezen.

Inschrijven voor de Awards

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022