Gault&Millau test voor de 6e keer het food-aanbod op Tomorrowland

16/07/2018

Gault&Millau evalueert voor de 6e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt samen met ‘Tastes of the World’ de festival food awards uit.

Voor het 6e jaar op rij slaan Gault&Millau en Tomorrowland de handen in elkaar om het eten op het festival aan een kritische blik te onderwerpen en het aanbod extra op te peppen. Gault&Millau zal dit jaar met verschillende ervaren inspecteurs aanwezig zijn en reikt samen met Tastes of the World verschillende awards uit aan de best presterende food-stands.

Inspecties op het festival

Tomorrowland, het bekendste muziekfestival ter wereld, won twee jaar geleden nog de Gault&Millau Culinary Innovators ‘Event Award’. Tijdens de volgende editie van het festival, dat plaatsvindt in Boom op 20, 21, 22, 27, 28 en 39 juli 2018, zullen de inspecteurs van Gault&Millau precies zoals de vorige jaren het enorme aanbod aan festivaleten en de meer dan 120 food-stands beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met criteria zoals smaak, kwaliteit, sfeer en bediening, gebruikte ingrediënten en gezondheid. Door deze inspecties wilt Tomorrowland blijven evolueren en het aanbod van het festivaleten ‘Tastes of the World’ optimaliseren naar volgend jaar toe.

Gault&Millau & Tastes of the World Festival Food Awards

Gault&Millau zal samen met de food-afdeling van Tomorrowland, ‘Tastes of the World, ook verschillende awards uitreiken voor de best presterende food-stands:

1. Gault&Millau best festival food: het gerecht dat het meeste punten zal ontvangen van de inspecteurs en dus de hoogste gemiddelde score krijgt.

2. Gault&Millau best healthy festival food: het gezondste festivalgerecht, waarbij gekeken wordt naar de combinatie van smaak en gezonde ingrediënten.

3. Gault&Millau most innovative festival food: het meest innovatieve festivalgerecht, waarbij zowel presentatie, smaak als innovatie beoordeeld worden.

Deze winnaars krijgen na afloop van het festival een certificaat waarmee ze hun deskundigheid kunnen aantonen tijdens het weekend erop en op andere evenementen.

De winnaars van vorig jaar kunt u hier ontdekken.

Over Gault&Millau

Gault&Millau is een leidende uitgever binnen de wereld van de gastronomie. Maar Gault&Millau brengt veel meer dan dat. Met het project Culinary Innovators staat de groep stil bij de sleutels van het succes van gastronomie en horeca in de toekomst. Want nooit eerder in de geschiedenis evolueerde alles zo snel. Het bedrijf kijkt ook naar kwaliteitsverbetering voor gemeenschapskeukens via het project Grote Keuken en de Gault&Millau Catering Awards. Met het project ‘POP’ speelt Gault&Millau in op de trend van toegankelijke en trendy eetadressen waar beleving en concept centraal staan. Tenslotte wordt Gault&Millau meer en meer gevraagd als consultant door bedrijven uit de ruime voedingssector.

Contact & info Gault&Millau

Sven Van Coillie / +32 485 72 03 13 / [email protected]

Frank Cops / +32 475 97 63 05 / [email protected]

www.gaultmillau.be

Contact & info Tomorrowland

Debby Wilmsen / [email protected]

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022