Garnaalmasters:
Welke Topchef kraakt de krokettencode?

May 19, 2021

Willem Hiele en Olly Ceulenaere gaan op zoek naar dé Oostendse garnaakroket.

* Partnernews

Neem drie bijzondere en heel verschillende Oostendse garnaalkroketten, voeg daar twee Belgische top chefs aan toe die de garnaalkroketten exact proberen na te maken. En het resultaat? Het gloednieuw format ‘Garnaalmasters’, hallo kroket! Onder het toeziend oog van Barbara Sarafian neemt Willem Hiele (Restaurant Willem Hiele - Koksijde) het op tegen Olly Ceulenaere (Restaurant Publiek - Gent). Samen strijden ze om de prijs van Garnaalmaster.

De chefs proeven, volgens het gekende concept, eerst drie verschillende garnaalkroketten van gekende Oostendse restaurants. Vervolgens proberen ze deze exact na te maken. De na te maken garnaalkroketten zijn niet de eerste de beste: Els en Jeremy (restaurant Belle de Jour) serveren de chefs hun moderne open kroket met toesten van saffraan en anijs, chef Bram (restaurant Plassendaele) maakt al 18 jaar zijn garnaalkroket en chef Tom (restaurant Le Bassin) heeft al 20 jaar dezelfde kruidige kroket op het menu staan.

Wie de krokettencode kraakt en de Garnaalmaster van dit jaar wordt? Dat kan je vanaf 18 mei drie weken lang op de social media kanalen van Toerisme Oostende bekijken (Facebook / Instagram).

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024