Fourchette:
Taste The Experience

31/01/2017

Kom naar Fourchette en proef een uniek vijfgangenmenu.

Fourchette is een culinair event van Michael Vrijmoed (Vrijmoed)
Joost Arijs (Patisserie & chocolaterie Joost Arijs) Sam D’Huyvetter & Thomas Schmidt (Boulevard).

In het weekend van 11 en 12 maart brengen zij tien ultragetalenteerde topchefs samen in de Gentse Eskimofabriek.

Verdeeld in 2 culinaire teams stellen ze elk een uniek vijfgangenmenu samen.

In een fantastisch kader haal je op eigen tempo je gerechten af bij de chefs uit uw gekozen menu.
Na het eten kan je uiteraard nog nagenieten met een goed glas, en fine music!

Je hebt de keuze uit 2 data:

Zaterdagavond 11 maart, vanaf 18u (diner)
Zondagmiddag 12 maart, vanaf 11u (lunch)

De prijs bedraagt 85€ per persoon, inschrijven kan via www.fourchettegent.be.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022